Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, 10:29

«Δεν δίνω γαμ..η δεκάρα» φεστιβαλικό διαμάντι από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας και το Γαλλικό Ινστιτούτο

Η Κινηματογραφική Λέσχη πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό χαρακτήρα και αισθητική προβάλλει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023,21:00 σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο,το κινηματογραφικό διαμάντι «Δεν δίνω γαμ..η δεκάρα/RienaFoutre» των Εμανουέλ Μάρ και Ζιλί Λεκούστρ με την έξοχη Αντέλ Εξαρχόπουλος σε πρωταγωνιστικό ρόλο,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με είσοδο ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ταινία «Δεν δίνω καμία γαμ..η δεκάρα/RienaFoutre»

H Κασάνδρα είναι μια αεροσυνοδός σε αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Δεν προσπαθεί πάνω απ’ όσο απαιτείται, δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μίνι βότκες, ψευτοτέκνο σε κλάμπς των αερο-προορισμών της και tinder διεξόδους, φιλοδοξεί ίσως μια πρόσληψη σε μια καλύτερη εταιρεία – παρότι ξέρει ότι δεν έχει τα προσόντα. Κάτι όμως εκκρεμεί από το οικογενειακό παρελθόν της και μια προσωρινή απόλυση θα την αναγκάσει να το αντιμετωπίσει.

Σκηνοθεσία:Εμανουέλ Μάρ/ Ζιλί Λεκούστρ

Σενάριο: Εμανουέλ Μάρ/ Ζιλί Λεκούστρ

Πρωταγωνιστούν:Αντέλ Εξαρχόπουλος, Αλεξάντρ Περιέ, Μάρα Τακάν, Ζάν Μπενουά- Ουγέ

Έτος Παραγωγής: 2021

Διάρκεια: 112’

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την  αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα social media καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.

Facebook: @kileprevezas

Blogspot: kileprevezas.blogspot.com

Email: kileprevezas@gmail.com

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγ. Θωμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Επόμενο Άρθρο

Βραβεύσεις ΕΑΣ Σέγας Ηπείρου: Από τον Κώστα Κεντέρη παρέλαβε το βραβείο του ο Αντρέα Μίτα (pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...