Δήμου Πάργας: “Κυριακή του Δημότη”, ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες στον Μεσοπόταμο

Ημερομηνία:

spot_img
Στην αισθητική αναβάθμιση και ανάπλαση της Τοπικής Κοινότητας Μεσοποτάμου, σε συνδυασμό με τον αρχαιολογικό χώρο του Νεκρομαντείου, επικεντρώθηκε η ανοικτή συζήτηση των κατοίκων του χωριού με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Ζαχαριά στα πλαίσια της «Κυριακής του Δημότη» που έχει καθιερώσει η νέα δημοτική αρχή η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/11.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Μπούσιο, κ. Μάρκου και κ. Γκίζα, με την παρουσία του Προέδρου της ΤΚ Μεσοποτάμου κ. Πανούση και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κωσταντά, κας. Βασιλείου και κ. Γκότση, αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμού του έργου της Δημοτικής Αρχής άκουσε τις τοποθετήσεις όλων των παρισταμένων.
Συγκεκριμένα συζητήθηκε και αποφασίστηκε ο Δήμος με το Τοπικό Συμβούλιο να υλοποιήσουν άμεσα τα ακόλουθα:
  1. Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος
  2. Την απομάκρυνση της αυτοσχέδιας χωματερής παράπλευρος της Εθνικής Οδού, την αποκατάσταση του χώρου και την τοποθέτηση ανοιχτών κάδων για ογκώδη αντικείμενα και μπάζα
  3. Την έναρξη δράσεων ανακύκλωσης στην κοινότητα με εγκατάσταση κάδου ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και κώδωνα γυάλινων συσκευασιών, πέρα από την ανακύκλωση συσκευασιών που ήδη λειτουργεί από το καλοκαίρι.
  4. Παρεμβάσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας (φωτισμός, απορρίμματα, πυροπροστασία, καλλωπισμός)
  5. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση για γενικότερα θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα.
Την επόμενη Κυριακή 8/11 στις 11.30 θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες της Τοπικής Κοινότητας Νάρκισσου στις 11.30.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο γονέα: Μήπως τελικά δεν φταίνε τα παιδιά που βαριούνται το σχολείο; «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα πια»

Το ακούω συχνά για τα σημερινά παιδιά. Δεν διαβάζουν,...

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πάργας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές για μια...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (13 Σεπτεμβρίου – 19 Σεπτεμβρίου 2026)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του π. Δημητρίου Μπόκου Η...

510.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Ζηρού»

Χρηματοδότηση ύψους 510.000 ευρώ εξασφαλίζεται για τη συντήρηση και...