Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:37

Δήμος Πρέβεζας: Στολίστηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ηπείρου, ύψους 26 μέτρων

Μπορεί να διανύουμε ακόμη δύσκολες ημέρες λόγω της Πανδημίας, ωστόσο ο Δήμος Πρέβεζας αποφάσισε να δώσει λίγο χρώμα και φως στους δημότες της πόλης.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή με εντολή του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, ξεκίνησε ο στολισμός του ψηλότερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Ηπείρου, ύψους 26 μέτρων.

Φωτογραφία αναγνώστη/onprevezanews.gr

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο βρίσκεται στην μικρή πλατεία, στον χώρο δίπλα από την πρώην Λέσχη Αξιωματικών Πρέβεζας.

Εργαζόμενοι του Δήμου με ειδικό γερανοφόρο μηχάνημα, τοποθέτησαν εκατοντάδες λαμπιόνια καθώς επίσης και το αστέρι που θα φωτίσει το δέντρο.

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, το δέντρο πρόκειται να φωταγωγηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, με τον δήμο να σκέφτεται να πραγματοποιήσει και μία μικρή γιορτή, χωρίς ακόμη να είναι κάτι σίγουρο.

Όσον αφορά αν θα γίνουν εκδηλώσεις ή όχι κατά την διάρκεια των εορτών, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν θα υπάρξουν, καθώς όλα θα κριθούν από τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν.

Πάντως σύμφωνα με την μέχρι στιγμής κατάσταση που επικρατεί στην Πρέβεζα και τα δεκάδες θετικά κρούσματα, οι εκδηλώσεις αν θα πραγματοποιηθούν θα γίνουν με πολύ αυστηρά Πρωτόκολλα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων όποιες και αν πραγματοποιηθούν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Σε αναμονή λοιπόν.

Προηγούμενο Άρθρο

Γ΄Εθνική γυναίκες: Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Θεσπρωτικού

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός Πρέβεζα: Συνεχίζει να ”χτυπά” στην Παιδεία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...