Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:10

Δήμος Πάργας: 14η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμούμε την εθελοντική αιμοδοσία που αποτελεί μια εξαίρετη αλτρουιστική πράξη προσφοράς στον συνάνθρωπό.

Στον Δήμο Πάργας έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα ισχυρό κίνημα πολιτών με οργανωμένους συλλόγους, αλλά και μεμονωμένους εθελοντές που προφέρουν με ανιδιοτέλεια το αίμα και τα παράγωγα του. Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την συμβολή των αιμοδοτικών συλλόγων Δήμου μας «ΕΛΠΙΣ» Φαναρίου και «Βασίλειος Χατζής» Ανθούσας, καθώς και των τραπεζών  «Αιμοδότες Πάργας», Βουβοποτάμου  και του ΕΠΑΛ Καναλακίου, που εδώ και τόσα χρόνια ενισχύουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια και φέρνουν την περιοχή μας στις πρώτες θέσεις προσφοράς  σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όλοι μας θα πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια και να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη, δείχνοντας τον δρόμο και στην νέα γενιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Σε πρώτο πλάνο οι ομορφιές, η ιστορία και οι παραδόσεις της Πρέβεζας στο Greek TV του Λονδίνου

Επόμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Συνεχώς ξεκινούμε νέα έργα για την βελτίωση των υποδομών, της οδικής ασφάλειας και συνδράμουμε με όλα τα μέσα.»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...