Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 16:43

Δήμος Πάργας: Ο ειδικός σύμβουλος τουριστικής προβολής Χρήστος Ντίτορας ομιλητής στην Horeca

Ο Χρήστος Ντίτορας, αμισθί ειδικός σύμβουλος του Δήμου Πάργας για θέματα τουρισμού και προβολής , επιλέχθηκε να δώσει ομιλία στην μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο special event Business Lab της Horeca.

Η ομιλία του Χρήστου θα αφορά τις τελευταίες τάσεις των social media στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα μιλήσει με τον ρόλο του ως Πρόεδρος στην Ελλάδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Τεχνολογία του Internet για τα ταξίδια και τον Τουρισμό (IFITT).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος δίνει ομιλία στη Horeca, καθώς είχε δώσει και το 2020 τότε με το ρόλο ως E-Commerce & Marketing Executive στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, με θέμα την διαχείριση των κριτικών στα Social Media.

Η παρουσία του ως ομιλητής στον Horeca θα βοηθήσει και στην προώθηση της Πάργας σε ένα σημαντικό κοινό.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Ντίτορας αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημάρχου Πάργας και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας του προορισμού. Αξίζει πραγματικά ένα μπράβο στο Δήμαρχο Πάργας για την επιλογή του που αποτελεί καινοτομία για τα Ελληνικά δεδομένα και δείχνει ότι ο Δήμαρχος έχει πραγματικό όραμα για την περιοχή.

Ο Χρήστος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στον τουριστικό κλάδο ως E-Commerce & Marketing Executive τα τελευταία 7 χρόνια στο Hilton Αθηνών, στο ίσως σημαντικότερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, όπως επίσης και αξιόλογες σπουδές σε μεγάλο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Αξίζει παράλληλα, να αναφερθεί ότι πρόσφατα πήρε πλήρη υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές σε E-business & Digital Marketing στο Rene Descartes college, παράρτημα του ιστορικού Γαλλικού πανεπιστημίου CNAM, που βρίσκεται εντός του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Χρήστο!


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Τα φωτογραφικά κλικ του αγώνα Φιλαθλητικός – ΕΑ Λάρισας (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Τέλος ο Γιάννης Μπουζούκης από τον Παναθηναϊκό – Μετακομίζει στην Ολλανδία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...