Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:48

Γρηγόρης Κουμπής:”Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσουν ο Δημήτρης Καραμανίδης και η Αθηνά Κωνσταντάκη” – Τι είπε για Ροπόκη και Ζέρβα (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” και το Ράδιο Πρέβεζα 93, για το θέμα των ανεξαρτητοποιήσεων των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη, από τον συνδυασμό ”Δήμος της Καρδιάς μας” είπε ότι είναι σημαντικές απώλειες.

Ο κ. Κουμπής αναφέρθηκε στα γεγονότα που προηγήθηκαν των παραιτήσεων από τον συνδυασμό, δηλαδή στο τι έγινε την Παρασκευή, όταν πραγματοποιήθηκε η προσυνεδρίαση, εκεί όπου ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος ανακοίνωσε τις προθέσεις του για τις θέσεις και το πως θα καλυφθούν.

”Και τους δύο (Δημήτρη Καραμανίδη/ Αθήνα Κωνσταντάκη) τους γνώρισα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μετά αφού ο συνδυασμός μας κέρδισε τις εκλογές, είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, με τον κ. Καραμανίδη στο Λιμενικό Ταμείο και την κα Κωνσταντάκη στην ΝΕΔΗΚΕΠ, σαν πρόεδρος εγώ και αντιπρόεδρος η ίδια. Δύο ημέρες πριν την Κυριακή και την εκλογή του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συνδυασμός πραγματοποίησε μία προσυνεδρίαση εκεί όπου ο Δήμαρχος μας ανακοίνωσε τις αποφάσεις του. Μέχρι την ώρα που φύγαμε ήταν όλα καλά. Το μεσημέρι της Κυριακής δέθηκα κάποια τηλεφωνήματα όπου με ενημέρωναν ότι το απόγευμα τόσο ο Δημήτρης Καραμανίδης, όσο και η Αθηνά Κωνσταντάλη θα αποχωρούσαν από τον συνδυασμό και δεν τους πίστεψα, είπα κάποιο λάθος θα έχει γίνει και το απόγευμα έγιναν όλα όσα μου είχαν πει τελικά” είπε ο κ. Κουμπής.

Δείτε όλο το βίντεο:

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γρηγόρης Κουμπής: ”Νέες άδειες παραγωγών για την Λαϊκή αγορά έως τέλος του μήνα οι αιτήσεις” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Κουμπής – Γνώστης της κατάστασης και των υποδομών (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...