Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 22:57

“Γιατί με αποφεύγει ενώ με θέλει;”

“Γιατί με αποφεύγει ενώ με θέλει;” Αυτή εδώ είναι μία από τις συνήθεις ερωτήσεις που συχνά απασχολούν το γυναικείο μυαλό. Σίγουρα θα έχετε βρεθεί κι εσείς στη θέση να λαμβάνετε σημάδια, συνήθως αντιφατικά, που δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Βγαίνετε, για παράδειγμα με κάποιον και ενώ έχετε θετικά σημάδια για το ενδιαφέρον του, φτάνετε στο σημείο να αναρωτιέστε γιατί, τελικά, σας αποφεύγει και δεν προχωράει στο επόμενο στάδιο η γνωριμία σας.

Πού μπορεί να οφείλεται αυτό το φαινόμενο;

“Γιατί με αποφεύγει ενώ με θέλει;”. Η ερώτηση αυτή έχει, όπως, όλες την απάντησή της. Αναμφίβολα, άνδρες και γυναίκες ούτε σκέφτονται, ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει αρχικά να αποδεχθείτε. Μια βασική αιτία του φαινομένου αυτού, πηγάζει από τις φοβίες των ανδρών σχετικά με τις σχέσεις. Φοβούνται, για παράδειγμα, ότι αν ξεκινήσουν μια σχέση θα χρειαστεί να σταματήσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, ότι θα πιεστούν για γάμο, ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας, ότι μελλοντικά θα ανακαλύψετε τις ανασφάλειές τους και θα τους εγκαταλείψετε ή ότι θα σταματήσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Οι άνδρες έχουν, γενικότερα, ανασφάλειες, φοβούνται τη δέσμευση και γενικότερα τη μελλοντική πορεία μιας σχέσης.

                      Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το είδος συμπεριφορών;

Το “Γιατί με αποφεύγει ενώ με θέλει;” έχει, όπως προαναφέρθηκε τις απαντήσεις του και το Couple Goals μπορεί να σας βοηθήσει να τις βρείτε, να τις αποδεχθείτε και, κυρίως, να τις διαχειριστείτε, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το couplegoals.gr, κάντε την εγγραφή σας για τα δωρεάν μαθήματα και εξελίξτε την προσωπική σας ζωή με ένα click!

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακάλυψε Τα Πιο Βολικά Και Καλαίσθητα Έπιπλα Για Το Σπίτι Σου

Επόμενο Άρθρο

Summer in fashion με casual ρούχα: Τα πιο hot γυναικεία κολάν του 2024 και ποδηλατικό κολάν biker για βόλτες με στυλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...