Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 11:30

Γιάννης Δαρδαμάνης: ”Από ηθικής πλευράς Δ. Καραμανίδης και Α. Κωνσταντάκη θα έπρεπε να παραδώσουν τις έδρες τους” (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης ρωτήθηκε να σχολιάσει την κίνηση των Δημήτρη Καραμανίδη και Αθηνάς Κωνσταντάκη, στο να δηλώσουν την ανεξαρτητοποίηση τους από τον συνδυασμό ”Δήμος της Καρδιάς μας”.

Ο κ. Δαρδαμάνης αναφέρθηκε στα γεγονότα που προηγήθηκαν του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά:” Την Παρασκευή μαζευτήκαμε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, προκειμένου ο Δήμαρχος να μας ανακοινώσει τις αποφάσεις του και ποιοι θα αναλάβουν ποιες θέσεις. Μέχρι και την ώρα που αποχωρήσαμε κανείς δεν κατάλαβε κάτι. Δηλαδή ότι θα ακολουθούσαν οι δύο αποχωρήσεις. Η αποχώρηση του Δημήτρη Καραμανίδη ήταν άκομψη, γιατί έγινε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Έπρεπε πρώτα για λόγους ηθικούς να παραδώσει την θέση του και μετά να έκανε ότι έκανε. Εγώ όταν εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής του συνδυασμού τον Δημήτρη Παππάς, όταν παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους, παρέδωσα την θέση μου και αποχώρησα΄΄.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών ρωτήθηκε αν από την Κυριακή μέχρι και σήμερα ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Καραμανίδη με τον ίδιο να απαντά: ”Με τον Δημήτρη σε θέμα πολιτικής προσέγγισης έχω παγωμένες σχέσεις εδώ και κάποιο καιρό”.

Δείτε ακριβώς τι είπε ο Γιάννης Δαρδαμάνης στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιστροφή Αντώνη Μπέζα στον Δήμο Πρέβεζας;

Επόμενο Άρθρο

Επιβεβαίωση Γιάννη Δαρδαμάνη για Γρηγόρη Κουμπή – ”Εκτιμώ ότι θα είναι ο επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...