Σάββατο 22 Μαρτίου 2025 - 21:15

Γέμισε ιστορία 60 ετών η εκδήλωση των παλαιμάχων του ΠΑΣ Πρέβεζα (video-pics)

Μια συγκινησιακή εκδήλωση που ξύπνησε μνήμες 60 και πλέον ετών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην ταβέρνα Νταλιάνι στον Αγ. Θωμά, από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι οποίοι συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, αφού αρκετοί παλαίμαχοι είχαν πολλά χρόνια να βρεθούν από κοντά και με την ευκαιρία της όμορφης αυτής εκδήλωσης έφεραν στην μνήμη τους γεγονότα και αναμνήσεις πολλών ετών, με το ρολόι να γυρίζει ακόμη και στην ίδρυση του ιστορικού συλλόγου της Πρέβεζας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος πήρε την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας που υπήρξε και ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια στην ομάδα, ο πρώην δήμαρχος Λούρου Τάσος Τυρέκογλου, επίσης επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ καθώς και ο πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας – Λευκάδας Κυριάκος Παναγιωτίδης.

Το καλωσόρισμα έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Μπέκας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία με την υπόσχεση και του χρόνου να δώσουν όλοι πάλι μαζί το παρών.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του αντιπροέδρου του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρου Ρεκατσίνα, ο οποίος ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του υγεία και καλή χρονιά καλώντας μάλιστα όποιον παλαίμαχο του συλλόγου θέλει και επιθυμεί να βρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της νέας χρονιάς.

Τον λόγο πήρε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Φίντζος, ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση να ανοίξει τις πόρτες του συλλόγου για όποιον παλαίμαχο θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά, αφού όπως είπε είναι όλοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει, αλλά πάνω από όλα έχουν ματώσει για την φανέλα της ομάδας, για να του απαντήσει ο γενικός γραμματέας της διοίκησης Νίκος Λαμπρακούλης, πως μετά την λήξη του πρωταθλήματος θα γίνει γενική συνέλευση του συλλόγου, εκεί όπου όποιος παλαίμαχος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα, πάντα θα υπάρχει μια θέση κενή.

Τέλος ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τον τυχερό παλαίμαχο Χρήστο Κατσανάκη, να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στην συνάντηση, ευχόμενος Καλή Χρονιά και του χρόνια και πάλι όλοι μαζί.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (2 Μαρτίου – 8 Μαρτίου 2025)

Επόμενο Άρθρο

“Ούτε την ημέρα για τα Τέμπη δεν σεβάστηκαν και βαθαίνουν το «έγκλημα» στο Μονολίθι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...