Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 13:48

Βρήκαν τον ένοχο για τον κορωνοϊό: «Τα πλουσιόπαιδα που γύριζαν από νησί σε νησί»!

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Ηλίας Σιώρας, λέγοντας πως «για τη διασπορά του ιού φταίνε τα πλουσιόπαιδα» και όχι όσοι μένουν «στα Πατήσια και την Κυψέλη»!

Σχολιάζοντας την αυξημένη διασπορά του ιού στην κοινότητα, ο κ Σιώρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα… Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια.

Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά».

Αναφορικά με τον 26χρονο που το έσκασε από τον Ευαγγελισμό, όντας θετικός στον κορωνοϊό, ο Ηλίας Σιώρας σημείωσε: «Δεν ήταν μόνο θετικό στον κορωνοϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί. Εκεί, τον έχασαν οι γιατροί και απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, τον αναζητά η Αστυνομία. Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι δημόσιος κίνδυνος και πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοια φαινόμενα μακάρι να μην ξανασυμβούν».

Πηγή :pronews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Γεωργία Ακριβείας με τη βοήθεια ενός ρομπότ

Επόμενο Άρθρο

ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.-Ανακοίνωση για κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...