Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:17

Βαγγέλης Ροπόκης:’Δεν έχω μάθει να κάνω κολοτούμπες στον αέρα… τέρμα η συνεργασία μας” (βίντεο)

Η μεγαλύτερη είδηση κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου ίσως να ήταν και η αποχώρηση του μέχρι σήμερα αντιδημάρχου καθαριότητας Βαγγέλη Ροπόκη, ο οποίος όχι μόνο παραιτήθηκε από το αξίωμα, αλλά δήλωσε ευθέως ότι σταματάει και η συνεργασία με την παράταξη του Νίκου Γεωργάκου, κάτι που όπως ο ίδιος είπε δεν ήξεραν ούτε και τα στελέχη της παράταξής του.

“Εγώ θα σταθώ κύριοι συνάδελφοι θεσμικά. Κύριε Δήμαρχε βγήκατε μία μέρα γρηγορότερα στο ραδιόφωνο και ανακοινώσατε ότι θα βάλετε τον κύριο Αργυρό. Πιστεύω ότι δεν τιμάει το σώμα, διότι μία μέρα γρηγορότερα το να λέτε ποιον θα βάλετε, εσείς κάνετε υπόδειξη και εμείς ψηφίζουμε. Για αυτό είμαστε εδώ σήμερα να σεβαστούμε εσάς και εσείς εμάς. Ένα δεύτερο κύριε δήμαρχε. Κάνετε ένα ακόμη ατόπημα. Είπατε ότι αν νιώθω κουρασμένος και ουδείς αναντικατάστατος. Εγώ δεν είμαι για τον μισθό εδώ πέρα Δεν ξέρω αν είμαι αναντικατάστατος. Πάντως με ξεκουράσατε. Πριν από 5 μήνες δώσατε 4 χωριά στους άλλους αντιδημάρχους. Νιώθω όμως πολύ κουρασμένος όσο δεν φαντάζεστε. και ψυχολογικά και εργατικά. Εφόσον δεν μπορώ να προσφέρω και στην καθαριότητα δεν πάμε καλά, δηλώνω ευθέως και χωρίς να το έχω συζητήσει ούτε με την παράταξή μου. Σας το λέω αυτό διότι δεν έχω μάθει να κάνω κολοτούμπες στον αέρα και άλλος να με βαράει στην πλάτη και άλλος να με καρφώνει από πίσω. Σας δηλώνω από σήμερα, να μην με υπολογίζει το σώμα στην θέση του Αντιδημάρχου. Παραμένω μόνο σύμβουλος και τέρμα η συνεργασία μας” είπε ο κ. Ροπόκης.:

‘Δεν έχω μάθει να κάνω κολοτούμπες στον αέρα… τέρμα η συνεργασία μας”

Δείτε τι είπε:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αθηνά Κωνσταντάκη:”Δεν είμαι πολιτικός, ούτε θα γίνω, είμαι όμως πολιτικό ον και θα συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ποιες θέσεις μένουν κενές…και πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες στον Δήμο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...