Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 12:48

Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα: Πρόβα τζενεράλε πριν τους αγώνες της Πάτρα 9-10 Απριλίου (βίντεο-φωτογραφίες)

Μια εκπληκτική πρόβα τζενεράλε εν όψη των περιφερειακών αγώνων ρυθμικής γυμναστικής που θα γίνουν στην Πάτρα 9 και 10 Απριλίου, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα Πρέβεζας.

Η πρόβα έγινε παρουσία των γονιών των αθλητριών του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα, που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών τους.

Την πρόβα παρακολούθησε και ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου Τάσος Τσάλης, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου για πάρα πολλά χρόνια.

Ο σύλλογος ”Κλεοπάτρα” θα συμμετέχει με 14 αθλήτριες, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και με 3 ομάδες στο ανσάμπλ, κάτι που όπως δηλώνει στην κάμερα του onprevezanews.gr η προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη είναι πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα , ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και συμμετοχή στην κατηγορία των Νεανίδων με πλήρη ανάπτυξη όλων των προγραμμάτων.

”Είναι για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα. Δουλεύουμε χωρίς τις αντίστοιχες υλικοτεχνικές υποδομές, με λίγες ώρες προπόνηση και με πενιχρά οικονομικά μέσα. Με την βοήθεια των χορηγών μας όμως όπως ο κ. Τάσος Τσάλης, που είναι μεγάλος χορηγός μας, την εταιρία οικοδομικών υλικών του κ. Λιόντου, την εταιρία Oriflame, την επιχείρηση Γεύση και Άρωμα του κ. Καρασαβόγλου, καταφέρνουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να έχουμε καλές εμφανίσεις” τονίζει η κ. Ζαντραβέλη.

Άριστες μαθήτριες και φοβερές αθλήτριες

΄Σχεδόν όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν στον σύλλογο, στο αγωνιστικό κομμάτι είναι άριστες μαθήτριες στα σχολεία τους, μάλιστα δύο αθλήτριες έβγαλαν 20 γενικό, ενώ οι περισσότερες έχουν ήδη πτυχία αγγλικών και άλλων γλωσσών.

Ωστόσο με σωστό προγραμματισμό μπορούν και ανταπεξέρχονται και στις αθλητικές τους υποχρεώσεις και μας κάνουν όλους περήφανους, αφού τα τελευταία χρόνια οι συμμετοχές τους στα Πρωταθλήματα συνδυάζονται και με μετάλλια.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Άρθρο του Μιχάλη Κατρίνη: ”Πως η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια”

Επόμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, «Για την παγκόσμια ημέρα ποίησης»-Παρατίθεται χαιρετισμός και ποίημα της Παυλίνας Παμπούδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...