Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 15:53

Αρχίζει τις ψηφιακές εργασίες του το 5o Smart Cities – Digital Citizens – Συμμετέχει και ο Δήμος Πρέβεζας

Αρχίζει τις ψηφιακές εργασίες του το 5o Smart Cities – Digital Citizens Οι Δήμαρχοι Αλίμου, Καλλιθέας, Κορυδαλλού και Πρέβεζας στην 1η Ημέρα του τριήμερου Συνεδρίου Smart Cities – Digital Citizens

Την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μόνο ψηφιακά το 5ο Ψηφιακό Συνέδριο Smart Cities – Digital Citizens με θεματικό άξονα.

«Η πανδημία ως ευκαιρία Ψηφιακού

Μετασχηματισμού των Πόλεων της Ελλάδας»

Μετά την σημαντική επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων στον τομέα των «Εξυπνων Πόλεων», σε καθένα από τα οποία παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.500 Σύνεδροι από τους τομείς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εργασιών με σημαντικούς Ομιλητές από την Αυτοδιοίκηση, Θεσμικούς Φορείς και εταιρείες Ψηφιακών ΥπηρεσιώνΣτο Συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση των Ψηφιακών Τεχνολογιών και Υπηρεσιών από Δήμους και Περιφέρειες, τις σημαντικές θεσμικές παρεμβάσεις και σειρά σημαντικών καθοριστικών θεμάτων για την ανάπτυξη της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης.

Κρίθηκε σκόπιμο η διάρκεια του 5ου Ετήσιου Συνέδριο «Sm@rt Cities – Digit@l Citizens» να είναι τριήμερη, για να υπάρξει καλύτερη χρονική κατανομή των ομιλητών και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα. Επίσης για να δοθεί στις Εταιρείες-Χορηγούς η δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν και να προωθήσουν τους στόχους επικοινωνίας και marketingστους Συνέδρους και στους Φορείς για τις νεότερες εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς των «Εξυπνων Πόλεων».

Στους κύριους στόχους του φετινού Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων σειράς Τεχνολογικών Τομέων, που καθορίζουν το μέλλον και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Ελληνικής Πόλης εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Στην φετινή διοργάνωση θα επιχειρηθεί μέσω και των συμμετοχών εταιρειών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών να γίνει ουσιαστική αναφορά σε σημαντικούς τομείς του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
Πάνω από 40 Ομιλητές και Ομιλήτριες από όλο το φάσμα των τομέων των “Εξυπνων Πόλεων” συμμετέχουν στο 5ο ψηφιακό Συνέδριο “Sm@rt Cities – Digit@l Citizens”.
Κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου στην καταληκτική συνεδρίαση συμμετέχουν:
o Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας,
ο Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου,
ο Νίκος Χούρσαλάς, Δήμαρχος Κορυδαλλού,
ο Νικόλαος Γεωργάκος, Δήμαρχος Πρεβέζης,
η Μελίνα Δασκαλάκη, Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηναίων και
Δημοτική Σύμβουλος δήμου Αθηναίων και ο
Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρκών Σχέσεων της WIND Hellas
Προηγούμενο Άρθρο

Η ACS Courier φέρνει τα φάρμακα σπίτι σας

Επόμενο Άρθρο

Η παρουσίαση του Νίκου Γεωργάκου στις εργασίες για το 5o Smart Cities

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...