Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 2:19

Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα από τα rapid test σε εργαζόμενους του Δήμου Πρέβεζας

Στην Πρέβεζα βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιήσει rapid test στο προσωπικό του Δήμου Πρέβεζας. Πρόκειται για μια ακόμη  από τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έτσι ώστε να αποτυπωθεί μια όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την διασπορά του covid 19 στην τοπική κοινωνία.

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες παρουσίες της κινητής μονάδας σε διάφορους χώρους εργασίας  (εργαζόμενοι Κοινωνικών Δομών, ΔΕΥΑΠ, εργοτάξιο κλπ), ενώ το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και πάλι με την συνεργασία Δήμου ΕΟΔΥ drive through σε πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας.

Συνολικά το πρωί της Παρασκευής  στο χώρο του Δημαρχείου  πραγματοποιήθηκαν 92 rapid test και όλα ήταν αρνητικά, ενώ τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος όσο και ο Αντιδήμαρχος και  Γενικός Συντονιστής Διαχείρισης Κρουσμάτων COVID 19 του Δήμου Πρέβεζας κ. Γιάννης Δαρδαμάνης, που ήταν παρών στη διαδικασία τόνισαν ότι οι δράσεις δεν θα σταματήσουν εδώ.

Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ αναμένεται να  βρεθούν το επόμενο διάστημα και στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου, αλλά  και στην πόλη της Πρέβεζας και πάλι  έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα test στον γενικό πληθυσμό.

«H κατάσταση μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά στην περιοχή της Πρέβεζας όμως εμείς δεν εφησυχάζουμε και δεν επαναπαυόμαστε ούτε ένα λεπτό» τονίζει ο κ. Δαρδαμάνης, εκτιμώντας ότι με την συνεργασία και την τήρηση απλών κανόνων υγιεινής από όλους μας, η Πρέβεζα θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο όπως και την θερινή περίοδο όπου ανάδειξη του Μονολιθίου ως η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης είχε διεθνή θετική απήχηση και μεγάλα οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Προηγούμενο Άρθρο

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα κονδύλια στην πρεμιέρα του προγράμματος

Επόμενο Άρθρο

Ορίζοντες Ηπείρου: ””Αναγκαία η αναδιοργάνωση του οδικού δικτύου της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας και γενικότερα της Ηπείρου”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...