Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 14:40

Αποκλειστικό: Η τουριστική καμπάνια της Γαλλίας για το 2023 ξεκινάει από την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή

Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IFTM TOP RESA PARIS 20-22/9 2022 η οποία με την παρουσία του προέδρου της dott. Ευθύμιου Παππά και του αντιπροέδρου της κ. Αντώνη Ζυγούρη συνέβαλε στην συνολική διαφήμιση από την μια πλευρά της περιοχής της Παργας και από την άλλη ολόκληρη της περιοχής του νόμου Πρέβεζας αλλά και γενικότερα ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου.

Η δραστηριότητα η οποία αναπτύχθηκε κατά τις ημέρες της έκθεσης από όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν (επαγγελματίες και μέλη του τομέα τουρισμού της περιφέρειας) δημιούργησε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι συνθήκες για το άνοιγμα νέων αγορών και κυρίως αυτών της Γαλλίας των 68 εκ. κατοίκων.

Η δραστηριότητα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την αποστολή του υπουργείου τουρισμού και προκάλεσε την επίσκεψη του υπουργού στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου δυο φορές μάλιστα. Την πρώτη φορά όταν εκθείασε την οργάνωση και τον επαγγελματισμό όλων των συντελεστών της, τη δε δεύτερη φορά όταν το ενδιαφέρον αυτό εξειδικεύτηκε στη περιοχή της Πάργας, διότι συνοδευόμενος από υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης πρότεινε ο ίδιος η γαλλική καμπάνια να ξεκινήσει για το 2023 από την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή της.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για το τουρισμό της Ηπείρου επιβεβαιώθηκε με την πληροφορία ότι «Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που αναφέρθηκε στο newsletter της έκθεσης και τις 3 ημέρες ήταν η Ήπειρος!»


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βράβευση επιτυχόντων στις Πανελλαδικές από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Σπουδαία παιχνίδια στο 1ο Διεθνές τουρνουά πετάνκ – Οι 8 ομάδες στις δυάδες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...