Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι απαγορεύεται η αλιεία της καραβίδας σε όλες τις λίμνες, τα ποτάμια, τους παραπόταμους και τα λοιπά εσωτερικά ύδατα της Περιφέρειας Ηπείρου από 15 Φεβρουαρίου έως 15 Μαΐου του 2025 (Β.Δ. 142/1971 – ΦΕΚ 49/Α΄/12-3-1971). Οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της αλιευτικής νομοθεσίας.
Απαγόρευση αλιείας καραβίδας από 15/2 έως 15/5
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
1 ΣΧΟΛΙΟ
τα σχόλια είναι κλειδωμένα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνητή Νοημοσύνη εναντίον Ανθρώπινης Ηλιθιότητας γράφει ο Δημήτρης Σιλιόγκας
Υπάρχει μια παλιά πεποίθηση ότι η γνώση σώζει. Ότι...
Στην Πρέβεζα ο Κώστας Μπακογιάννης: Μήνυμα συσπείρωσης από τα γραφεία της ΔΕΕΠ – «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται τη συμμετοχή όλων»
Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης,...
«Ένας δρόμος, μια αιώνια υπόσχεση μνήμης»: Το Θεσπρωτικό τίμησε τον ήρωα αστυνομικό Χρήστο Μάτη που έπεσε στο καθήκον (video-pics)
Σε μια βραδιά βαθιάς συγκίνησης, ιστορικής μνήμης και εθνικής...
Με επιτυχία ξεκίνησε στην Πρέβεζα το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος
Με ιδιαίτερη επιτυχία άνοιξε την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο...
























[…] Πηγή onprevezanews.gr AD […]