Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 21:37

Απίστευτο: Τους έθαψαν για δεύτερη φόρα στο Κοιμητήριο Πρέβεζας

Μια απίστευτη ιστορία βγήκε στο φως σήμερα, όταν μία συμπολίτισσά μας πήγε στο Κοιμητήριο να καθαρίσει τον οικογενειακό τάφο.

Συγκεκριμένα η κυρία (έχουμε τα στοιχεία στην διάθεσή μας), τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και ήρθε στην Πρέβεζα, προκειμένου να δει τους γονείς της.

Σήμερα (Μ.Τρίτη), πήγε στο Κοιμητήριο να καθαρίσει τον οικογενειακό τάφο, αλλά αυτό που αντίκρισε την έκανε στην κυριολεξία να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο οικογενειακός τάφος είχε ”εξαφανιστεί” και αυτό επειδή κάποιοι θεώρησαν σωστό ακριβώς δίπλα να ανοίξουν νέο χώρο και τα μπάζα να τα πετάξουν ακριβώς πάνω στον τάφο.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να δει καλυμμένη την μαρμάρινη πλάκα, τον σταυρό, τα λουλούδια, ακόμη και το καντηλάκι.

Αφού η κυρία συνήλθε από το πρώτο σοκ, κάλεσε κάποιον γνωστό της όπου με τσαπί ξέθαψε από τα μπάζα τον οικογενειακό τάφο.

Μιλώντας στο onprevezanews.gr η κυρία μας είπε: ”Εγώ μένω στο εξωτερικό ήρθα πριν λίγες ημέρες στην Πρέβεζα για να δω τους γονείς μου. Σήμερα πήγα στο Κοιμητήριο όπως γίνεται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες να καθαρίσω τον τάφο και να κάνουμε τρισάγιο. Όμως αυτό που αντίκρισα το ξεπερνάει ανθρώπινος νους. Βλέποντας την ημερομηνία του διπλανού τάφου, αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι σήμερα εκείνοι που το έκαναν δεν πήραν τα μπάζα να τα πετάξουν κάπου αλλού και έτσι έθαψαν τους δικούς μας ανθρώπους για δεύτερη φορά… Κρίμα… Πραγματικά ντρέπομαι”

Τέλος να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία έχει δηλώσει στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου τον οικογενειακό τάφο…

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχές από τον Δήμου Ζηρού: Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Επόμενο Άρθρο

Αρτοζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ Κατωγιάννη: Το Πασχαλινό παραδοσιακό τσουρέκι σε λαχταριστές ”παραλλαγές”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...