Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:49

Απάντηση στα ερωτήματα σχετικά με την εκμίσθωση κτηρίου από τον Δήμο Πάργας

Σχετικά με τα ερωτήματα που διατύπωσε ο κ. Νάκιας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Δύναμη», τα οποία αφορούν τον τρόπο απόκτησης και διαμόρφωσης του νέου κτηρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες του Δήμου Πάργας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι όλες οι διαδικασίες είναι απολύτως σύννομες και έχουν ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα διοίκησης. Τα «ερωτήματα» αυτά ταυτίζονται με «ανώνυμη καταγγελία», στην οποία ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου μας έχουν δώσει όλες τις απαιτούμενες διευκρινίσεις.

Η ενοικίαση του νέου κτηρίου και η διαμόρφωσή του σε ένα λειτουργικό και σύγχρονο χώρο που δικαιούνται οι εργαζόμενοι και οι δημότες, έγινε σε μεγάλο βαθμό με εργασία του προσωπικού του Δήμου και με απόλυτο σεβασμό στα χρήματα των δημοτών. Πέρα από την ορθότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου σε ένα ενιαίο χώρο, τα οικονομικά οφέλη σε βάθος δεκαετίας από την εξοικονόμηση ενοικίων και λειτουργικών εξόδων ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Γνώμονας της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη και η εξασφάλιση πολύτιμών πόρων που αποδίδονται εξ’ ολοκλήρου στην κοινωνία.

Προηγούμενο Άρθρο

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Επόμενο Άρθρο

Με μετάλλια επιστρέφει ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης από το την Λάρισα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...