Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 15:07

Αντιπροσωπεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι στην Πάργα – Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε το 2022

Το 2022 μπήκε με το δεξί για την Πάργα, εκεί όπου τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται αντιπροσωπεία της Black Delta Entertainment εταιρεία του ομίλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλωστε είχε ενημερώσει ότι θα βρίσκεται μετά τις γιορτές στην Πάργα, με προσωπικό του story στον λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί ο ίδιος να μην βρίσκεται στην Πάργα, ωστόσο από χθες αντιπροσωπεία της Black Delta Entertainment Services SA, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Μπαρούτα, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με υπηρεσίες και φορείς.

Πιο συγκεκριμένα έχουν ήδη γίνει οι επαφές στο Υποθηκοφυλάκειο, και σε συμβολαιογράφο της Πάργας, προκειμένου να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για το ακίνητο στη Θέση Κλιμάτι Λούτσας στην Black Delta Entertainment Services SA, για 40 έτη.

Το project αφορά έκταση 40 στρεμμάτων, εκεί όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοπός της Black Delta Entertainment Services SA είναι η δημιουργία ξενοδοχείου είτε με την κατασκευή βιλών προς ενοικίαση.
Το project πάντως εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Έτσι οι επιτελείς της εταιρείας ξεκίνησαν δουλειά, με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά να δηλώνει χαρούμενος για την μέχρι σήμερα συνεργασία.

”Είμαστε χαρούμενοι όπου οι υπεύθυνοι της εταιρίας του κ. Γιαννακόπουλου, μας έκαναν ποδαρικό, αρχές του νέου έτους. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και η συνεργασία μας να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις” είπε στο onprevezanews.gr ο Νίκος Ζαχαριάς.

Φωτογραφία: mypreveza.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020-2021 από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Εκλογή προεδρείου Περιφερειακού Συμβουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...