Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 23:28

Αντίο μικρόβια και τρωκτικά!

Η απεντόμωση στην Κομοτηνή έχει την υπογραφή της Biogeneralco, η οποία πραγματοποιεί απεντομώσεις σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, για κατσαρίδες, αράχνες, έντομα αποθηκών τσιμπούρια αλλά και για κουνούπια και ψαλίδες. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης μυρμηγκιών, ψύλλων και κοριών, σε πολύ προσιτές τιμές. Διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που χρησιμοποιώντας οικολογικά υλικά και φάρμακα εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων (ΕΟΦ) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), εξασφαλίζει για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.

Μυοκτονία… εν δράσει!

Η μυοκτονία που πραγματοποιεί η Biogeneralco είναι υψηλών προδιαγραφών, παρέχεται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η καταπολέμηση των ποντικιών επιβάλλεται, καθώς τα ποντίκια είναι φορείς μικροβίων και μολυσματικών ασθενειών, ενώ παράλληλα μπορούν να προκαλέσουν διάφορες καταστροφές, που μπορούν να οδηγήσουν σε βραχυκυκλώματα, πλημμύρες ή φωτιές. Απευθυνθείτε, λοιπόν, στην Biogeneralco και προστατευτείτε ή απαλλαγείτε από τα τρωκτικά σε χώρους με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης, πάντα με εξατομικευμένο πλάνο, σύμφωνα με το είδος και τις ανάγκες του χώρου.

Απολύμανση χώρου με σύγχρονες μεθόδους!

Η απολύμανση του σπιτιού, του επαγγελματικού χώρου ή της πολυκατοικίας όπου διαμένετε, επιβάλλεται να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και από έμπειρο προσωπικό, ώστε να εξασφαλίζετε την εξυγίανση του χώρου σας. Η Biogeneralco, με έδρα την Κομοτηνή, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, είναι σε θέση να σας παράσχει την απολύμανση που χρειάζεστε, σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε σήμερα το biogeneralco.gr, ενημερωθείτε πλήρως για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού σας… με την απολύμανση!

Προηγούμενο Άρθρο

Έπιπλα κουζίνας… του ονείρου!

Επόμενο Άρθρο

Μακιγιάζ και Προστασία 2 σε 1: Τα frezydermαντηλιακά με χρώμα είναι το mustτου καλοκαιριού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...