Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:07

Ανοικτή συνέλευση της Ανυπότακτης Κίνησης στο Πάρκο του Πυροβολικού

Ανοιχτή συνέλευση στο πάρκο του πυροβολικού και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη κατάσταση στο πάρκο και στις γύρω γειτονιές πραγματοποίησε η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά  και τη πόλη της Πρέβεζας

Στη πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του δήμου με τους δρόμους , τη καθαριότητα και το φωτισμό  σε απαράδεκτη κατάσταση, με μόνη ζώνη ανάσας ένα πάρκο που είναι πλήρως παρατημένο βρέθηκε η δημοτική μας κίνηση Σαββάτο 25/6 στις 8 μμ. Τεράστιο σιντριβάνι διαλυμένο,  δημόσιες «τουαλέτες» εστίες μόλυνσης και μια ξεχαρβαλωμένη παιδική χαρά αποτελούν το σκηνικό στο πάρκο.

Τα μέλη της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ περιόδευσαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής και αμέσως μετά πραγματοποίησαν συνάντηση στην οποία μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της κίνησης Κωστόγιαννης Ταξιάρχης.

Στη τοποθέτησή του παρουσίασε την απαράδεκτη κατάσταση του πάρκου και των γειτονιών γύρω από αυτό, ανέδειξε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής για την εγκατάλειψη ή κατάληψη των δημόσιων χώρων σε όλη τη πόλη και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να διεκδικήσουν όλοι μαζί τη καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης στη περιοχή τους. Τέλος τόνισε ότι η δημοτική μας κίνηση θα πάρει πρωτοβουλίες σε αυτή τη κατεύθυνση εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου το επόμενο διάστημα.

η δημοτική κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο σύγχρονο κάμπινγκ στην Αμμουδιά

Επόμενο Άρθρο

“Τα έμμορφα τραγούδια μας” από την Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...