Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 15:51

Ανοίγουν οι αιτήσεις για νέες συμμετοχές στο πρόγραμμα “Μελέτη Υγείας Ηπείρου” από 26 έως 30 Ιουνίου

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας το Κοινωνικό Φαρμακείο – Παντοπωλείο και το ΚΕΠ Υγείας θα δέχεται την εβδομάδα 26 – 30 Ιουνίου, νέες συμμετοχές σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στο χώρο του ΚΑΠΗ (Παρθεναγωγείου 15).

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου είναι μία πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη. Αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020».

Στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20 έως 70 ετών, μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όσοι συμμετάσχουν, θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους και τα αποτελέσματα μίας πλήρους λιπομέτρησης.

Στόχος της Μελέτης Υγείας Ηπείρου, στην οποία έχουν ήδη λάβει μέρος εθελοντικά περισσότεροι από 2400 κάτοικοι της Ηπείρου, είναι να παράγει νέα σημαντική γνώση για την πρόληψη, θεραπεία και πρόγνωση νοσημάτων, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας των Ηπειρωτών, και κατ’ επέκταση όλων των Ελλήνων.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ένα τηλεφώνημα να συμμετάσχουν με ασφάλεια, καλώντας στο τηλέφωνο 26820-21713, μεταξύ 07:00- 15:00.

Παράλληλα, η Μελέτη Υγείας Ηπείρου συνεχίζει να δέχεται νέες συμμετοχές και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής).

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το εξεταστικό κέντρο στα Ιωάννινα, μπορούν να κλείσουν ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα https://ehs.med.uoi.gr/booking/

Προηγούμενο Άρθρο

“Το Βήμα της Πρέβεζας” κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Ιουνίου ως ένθετο τεύχος στο “Βήμα της Κυριακής”

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...