Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:11

Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε σκεπές στάβλων στην Κυψέλη Καναλακίου (video)

Ανεμοστρόβιλος ”χτύπησε” την περιοχή Κυψέλη Καναλακίου, ξηλώνοντας στην κυριολεξία σκεπές από στάβλους με ζώα, προκαλώντας τεράστιες ζημιές.

”Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση του ανεμοστρόβιλου που πέταξε τις σκεπές δεκάδες μέτρα μακρυά” λένε κτηνοτρόφοι της περιοχής στο onprevezanews.gr.

Στους στάβλους οι κτηνοτρόφοι είχαν αποθηκευμένα τόνους χορτάρι για τα ζώα τους, κάτι το οποίο τώρα δεν υπάρχει, αφού από τη μία η καταστροφή των σκεπών και από την άλλη η δυνατή νεροποντή το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Μέσα στον στάβλο ο ένας από τους κτηνοτρόφους είχε 100 πρόβατα και μοσχάρια, τα οποία αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Μάλιστα ο κτηνοτρόφος, ο οποίος μας έστειλε και το βίντεο, μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να πλησιάσει στον στάβλο του για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, αφού υπάρχουν πτώσεις πυλώνων της ΔΕΗ με τα καλώδια να βρίσκονται στο έδαφος.

”Ρεύμα δεν έχουμε εδώ και ώρες, συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στην περιοχή και κάνουν τις απαραίτητες επισκευές” δηλώνει στο onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Με το FastPass πας παντού, τώρα και με εκπτώσεις έως 50%!

Επόμενο Άρθρο

Διακοπές στην ύδρευση λόγω εργασιών την Κυριακή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...