Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 2:25

Ανακοίνωση της “Ανυπότακτης Κίνησης” για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο της Πρέβεζας και για τη συνέχεια της δράσης της

Τη Δευτέρα 16/10 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της δημοτικής κίνησης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας»

Η «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» δεν κατάφερε να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο στο δήμο Πρέβεζας (για λόγους που έχουμε αναφέρει)  αλλά συμμετείχε στις τοπικές εκλογές στηρίζοντας στις περιφερειακές εκλογές το ψηφοδέλτιο της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΉΠΕΙΡΟ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» (στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της) εκδίδοντας κάλεσμα ψήφου στον δήμο Πρέβεζας με βάση τη διακήρυξη και το χαρακτήρα της κίνησής μας.

Χαιρετίζουμε  τους εκατοντάδες δημότες της πόλης που στήριξαν το περιφερειακό ψηφοδέλτιο «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» με ποσοστό 2,5% και πάνω από 3% στον ιστό της πόλης.

Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια της δράσης μας στο δήμο Πρέβεζας και δείχνει ότι αν καταφέρναμε να κατεβάσουμε ψηφοδέλτιο ξεπερνώντας τα όρια που βάζει ο νόμος Βορίδη   θα υπήρχε η δυνατότητα να εκπροσωπηθεί εκ νέου  η μαχόμενη – αντιδιαχειριστική – αντικαπιταλιστική μας φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όπως έγινε σε μια σειρά δήμους της χώρας.

Οι εκλογές ανέδειξαν νικητή τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ των απευθείας αναθέσεων, των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, των ΣΔΙΤ, της ελαστικής εργασίας, των επιχειρηματικών κυκλωμάτων που θα αλωνίζουν στον Δήμο μας τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Δήμος της αγοράς και του κέρδους  λοιπόν, στη ΒΙΤΡΙΝΑ ενώ τα δικαιώματα και οι ανάγκες των εργαζόμενων – νεολαίας, οι ανάγκες των δημοτών και των γειτονιών στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ  θα συνεχίζει να δρα στις γειτονιές της πόλης αυξάνοντας τη παρουσία της και στα χωριά του δήμου. Θα συμβάλουμε  και  στη συγκρότηση αντίστοιχων πυρήνων στο δήμο Πάργας και Ζηρού στηρίζοντας ταυτόχρονα  την περιφερειακή κίνηση «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΉΠΕΙΡΟ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ».

Το επόμενο διάστημα θα επικαιροποιήσουμε την διακήρυξή μας σε συνεργασία και με όλους όσους γνωρίσαμε την προεκλογική περίοδο αλλά και πριν. Δίνοντας μάχη μαζικοποίησης της κίνησής μας, επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε την αυτοτελή πολιτική μας δράση για τη συγκρότηση μαζικού εργατικού-λαϊκού κινήματος ενάντια στη πολιτική Δήμου-Ευρωπαϊκής .Ένωσης – Κυβέρνησης – Περιφέρειας – Επιχειρηματικών Συμφερόντων.

Στη συνέλευση της δημοτικής μας κίνησης ορίστηκε νέα συντονιστική γραμματεία και αποφασίστηκε να παρακολουθούμε το νέο δημοτικό συμβούλιο με τρία μέλη της κίνησής μας, τα ονόματα των οποίων θα δώσουμε στο προεδρείο του νέου δημοτικού συμβουλίου ως εκπροσώπους της κίνησης.

Η Δημοτική Κίνηση
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο μπροστά στην Θεοφάνειο

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πάργας: Εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση Φαναρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...