Ανακοίνωση της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας» για την πρωτοβουλία Global Sumud Flotilla

Ημερομηνία:

Στηρίζουμε τη διεθνή προσπάθεια και την ελληνική συμμετοχή για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας!

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία Global Sumud Flotilla για έναν διεθνή στόλο που θα επιχειρήσει να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια και μήνυμα αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση,  κατά του πολέμου και της κατοχής.

Πιάνουμε το νήμα των δυναμικών κινητοποιήσεων που ακολούθησαν την επιστροφή του March to Gaza Greece από το Κάιρο και ενώνουμε τη φωνή μας με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που κινητοποιούνται για λευτεριά στην Παλαιστίνη, απαιτώντας να σταματήσει το έγκλημα.

Δεν θα σιωπήσουμε μπροστά στον πόλεμο, την κατοχή, τη γενοκτονία και τον τεχνητό λιμό που επιβάλλει το κράτος του Ισραήλ. Καταγγέλλουμε την υποκρισία των δυτικών κυβερνήσεων που κηρύσσουν ανθρωπιστικές αρχές ενώ οπλίζουν και χρηματοδοτούν το γενοκτονικό κράτος. Η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ φέρουν άμεση ευθύνη για κάθε νεκρό Παλαιστίνιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ), έχει συνάψει «στρατηγική συμμαχία» με το Ισραήλ και προωθεί τη συνεργασία με το γενοκτονικό κράτος σε όλα τα επίπεδα. Είναι συνένοχη στο έγκλημα. Από κοινού με το ελληνικό κεφάλαιο προσφέρουν τη στήριξή τους στο κράτος – τρομοκράτη και οργανώνουν την προπαγάνδα για να μετατρέψουν σε συνένοχο στη γενοκτονία τον ελληνικό λαό.

Μαζί με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης να κλιμακώσουμε με απεργίες και καταλήψεις στους χώρους δουλειάς και σπουδών, απαιτώντας να σταματήσει κάθε συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης, στρατιωτική και οικονομική, με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Κάθε ευρώ και κάθε κοινή άσκηση με τον στρατό της κατοχής είναι σύμπραξη στο έγκλημα. Απαιτούμε λεφτά για τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τις κοινωνικές ανάγκες και όχι για εξοπλισμούς.

Η αλληλεγγύη στο μαρτυρικό και ηρωικό παλαιστινιακό λαό πρέπει να δυναμώσει!

Καμιά συνεργασία και στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Να σταματήσει η σφαγή! Να σπάσει τώρα ο αποκλεισμός της Γάζας!

Από τη Γάζα μέχρι τη Δυτική Όχθη, από την Ιερουσαλήμ μέχρι τα προσφυγικά στρατόπεδα:

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη! Αλληλεγγύη των λαών! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

η δημοτική κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Συγκίνηση και δυνατά μηνύματα μνήμης στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων (pics)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιήθηκε την...

Η Πρέβεζα στο επίκεντρο της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ «ΠΟΛΕΙΣ» – Επίσημη πρεμιέρα την Τρίτη 2 Ιουνίου στην ΟΑΣΗ

Η σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «ΠΟΛΕΙΣ» συνεχίζει το ταξίδι της...

Νέος εκλογικός χάρτης στην Αυτοδιοίκηση: Τέλος οι δεύτερες Κυριακές – Πώς θα εκλέγονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες από το 2028

Ριζικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών φέρνει...

ΥΠΕΣ: 15 εκατ. ευρώ σε Δήμους για ναυαγοσωστική κάλυψη – Πάνω από 380 χιλιάδες ευρώ σε Πρέβεζα και Πάργα – 9 Γαλάζιες Σημαίες στις...

Σημαντική οικονομική ενίσχυση προς τους παραθαλάσσιους δήμους της χώρας...