Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, 0:24

Ανακοίνωση Προέδρου Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ» Δημήτρη Καραμανίδη

Στις 11 & 12 Ιουνίου 2022 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε στην Πρέβεζα το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εδαφοσφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Πρωτίστως, ως πρόεδρος του Συλλόγου Πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ» αλλά και ως Αντιπρόεδρος της ΕΟΕΔ θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο που ευλόγησε την έναρξη του πρωταθλήματος με την τέλεση αγιασμού.
Επίσης, ευχαριστώ από καρδιάς το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας για την έμπρακτη συνδρομή τους στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, με προσωπική εργασία και ατελείωτες ώρες ανιδιοτελούς προσφοράς, καθώς και τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ακόμη, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπούρη που ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και φυσικά όλους εσάς που παρευρεθήκατε στα γήπεδα μας και παρακολουθήσατε από κοντά τους αγώνες.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όλους εσάς που σπεύσατε να φωτογραφηθείτε το διήμερο αυτό και με μακροσκελή δελτία τύπου , αφού πρώτα «ευλογήσατε τα γένια» που δεν έχετε , ομόφωνα αναφερθήκατε στην άψογη διοργάνωση , παραλείποντας – για τους δικούς σας λόγους- να αναφερθείτε στον διοργανωτή.
Η ιστορία όμως γράφεται από αυτούς που αγωνίζονται από κάθε μετερίζι για το καλό και την πρόοδο του τόπου τους και όχι από αυτούς που «καπηλεύονται» τις καταστάσεις με μοναδικό σκοπό την εφήμερη αυτοπροβολή τους.
Τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου στις πρωταθλήτριες ομάδες, που δικαίως κατέκτησαν το πρωτάθλημα.
Εύχομαι υγεία σε όλους και μεγαλύτερη απήχηση στο άθλημά μας!
Keep Going…
Με εκτίμηση, 
Δημήτριος Καραμανίδης
Πρόεδρος συλλόγου πετάνκ Πρέβεζας «ΑΜΠΑΛΙ»
Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης
ΥΓ: ευχαριστώ επίσης τους:
Σαρόγλου Ανδρέα
Θωμά Παρούση
Βαρβάρα Νάσση
Παναγιώτη Μπουρδάρα
Χρήστο Τσούτση

Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Επόμενο Άρθρο

Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών από την Π.Ε. Πρέβεζας: Δημιουργείται Ηλεκτρονική Εφαρμογή για να μπορούν οι πολίτες να υποδεικνύουν εστίες στάσιμων υδάτων ή υψηλής όχλησης από κουνούπια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...