Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 23:12

Ανακοίνωση προέδρου Ε.Π.Σ.Π.-Λ. για την σχολή προπονητών UEFA B (13-19/10/2022)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη Σχολής Προπονητών UEFA B.

Η Σχολή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-19/10/2022.

Είναι η δεύτερη σχολή Προπονητών επί θητείας μας στην περιοχή μας και ευελπιστούμε ότι θα καλύψει τις ανάγκες όσον αφορά την άρτια διοργάνωση των Πρωταθλημάτων μας και παράλληλα θα βοηθήσει τους προπονητές της Ένωσής μας έτσι ώστε να αποκτήσουν το απαραίτητο Δίπλωμα και να εξελιχθούν προπονητικά στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το ποδόσφαιρό μας να παρουσιάζει ανάπτυξη και πρόοδο όπως μας έχουν εμπιστευτεί τα Σωματεία της Ένωσής μας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών(https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/SXOLES_PRO PONITON/UEFA_B.pdf) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, δικαιολογητικά συμμετοχής στην σχολή UEFA Β ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 26/9/2022.

Οι υποψήφιοι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παραβόλων συμμετοχής.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η θεατρική παράσταση «Είλωτες» στο Νεκρομαντείο

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...