Ανάσταση στον Αγ. Θωμά: Τα εκατοντάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα (φωτογραφίες-βίντεο)

Ημερομηνία:

spot_img

Από πολύ νωρίς η περιοχή του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα είχε γεμίσει ασφυκτικά από πλήθος κόσμου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ανάσταση, αλλά και την ρίψη των βεγγαλικών, το οποίο επέστρεψε μετά από δύο χρόνια.

Η Αναστάσιμη λειτουργία ξεκίνησε στον Ιερό Ναό του Αγ. Θωμά Πρέβεζας, ενώ στην συνέχεια ο ιερέας κατευθύνθηκε στον χώρο μπροστά από το λιμανάκι.

Κάτοικοι και επισκέπτες κρατώντας στα χέρια τους λαμπάδες έψαλαν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη, για να ακολουθήσει στην συνέχεια ένα φαντασμαγορικό θέαμα με την ρίψη 700 και πλέον βεγγαλικών που έκαναν τη νύχτα μέρα.

Κάθε χρόνο ο εντυπωσιακός αυτός εορτασμός κερδίζει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, οι οποίοι αποθανατίζουν τις υπέροχες εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ώρα των ρίψεων των βεγγαλικών καϊκι έκανε βόλτα στο λιμανάκι δείχνοντας σε όλο το κόσμο το Χριστός Ανέστη με φωτεινά γράμματα.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Θωμά κα Σουρτζή για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός, όλοι οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες των ημερών συνεισφέρουν οικονομικά, προκειμένου να αγοραστούν τα εκατοντάδες βεγγαλικά.

”Κάθε χρόνου και καλύτερα θα είμαστε” είπε η κα Σουρτζή στο onprevezanews.gr.

Το onprevezanews.gr μετέδωσε ζωντανά την ρίψη των βεγγαλικών. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπύρος Κυριάκης: Ειδική ποσόστωση για τους μαθητές του Δήμου Πρέβεζας που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Υπογράφηκε σήμερα από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...

Δήμος Ζηρού: Ένα κρίσιμο ερώτημα για την υγειονομική κάλυψη της περιοχής… άρθρο της Μαρίας Χήτα

Η πρόσβαση στο επείγον περιστατικό δεν μπορεί να εξαρτάται...

Ενημερωτική δράση στο ΚΑΠΗ Φαναρίου για την προστασία των ηλικιωμένων από περιστατικά εξαπάτησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την...

Β.Α.Μότσαρτ: ”Έτσι κάνουν όλες” – Ζωντανά από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου  στις 8:00μμ Οι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της...