Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023, 17:38

Ανάπτυξη Τώρα: “Πρέπει να λειτουργήσει εκ νέου η Όπερα του Νερού και του Ονείρου που οραματίστηκε ο κ. Σπαρτιώτης”

Η “Ανάπτυξη Τώρα” έχει επανειλημμένως καταθέσει την άποψή της ότι ο πολιτισμός και η ιστορία αποτελούν τη “βαριά βιομηχανία” για την εξωστρέφεια της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Πρέβεζας δεν πρέπει να περιορίζεται σε πολυδάπανες και αμφιβόλου πολιτιστικού αποτυπώματος εκδηλώσεις, αλλά να μοιραστεί το όραμα που αποδεδειγμένα έχουν καταθέσει προβεβλημένες προσωπικότητες του τόπου μας.

Ο κ. Λέανδρος Σπαρτιώτης οραματίστηκε την Όπερα του Νερού και του Ονείρου, ένα πολυεπίπεδο πολιτιστικό εγχείρημα που χάρισε στην Πρέβεζα αναφορές σε μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου και έγινε πόλος έλξης για το κοινό και χώρος πολιτιστικής δραστηριότητας. Συνδύασε επίσης το “πράσινο” των ανακυκλώσιμων υλικών πλάι στον ιστορικό και πανέμορφο ενετικό προμαχώνα.

Ο κ. Λέανδρος Σπαρτιώτης είναι για τα δικά μας μάτια, ο αιώνιος έφηβος και ένας μεγάλος λάτρης της Πρέβεζάς μας. Άνθρωπος – καλλιτέχνης με πολλές ανησυχίες για δημιουργία. Ένα από τα “θέλω” του είναι η επαναλειτουργία της Όπερας του Νερού και του Ονείρου.

Συμμετέχουμε και εμείς ενεργά στην προσπάθεια του για την τοποθέτηση και επαναλειτουργία της. Θα ζητήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να εγκρίνουν πίστωση για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο του, όπως επίσης και να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Πιστεύουμε ότι θα αναβαθμίσει τον χώρο και θα συνδράμει τα μέγιστα για ποιοτικές εκδηλώσεις και όχι μόνο.

Θα πρέπει να λειτουργήσει εκ νέου η Όπερα του Νερού και του Ονείρου που οραματίστηκε ο κ. Σπαρτιώτης και η “Ανάπτυξη Τώρα” θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της προς αυτή την κατεύθυνση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Θοδωρής Δράκος: Είναι εν ισχύ ο πολεμικός σταυρός που εδόθη στην Πρέβεζας;

Επόμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε τη μνήμη των πεσόντων ναυτικών του ναρκαλιευτικού “Πηνειός”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...