Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 16:18

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο κ. Γεωργάκος ρισκάρει το μέλλον του νέου Μουσικού Σχολείου λέγοντας ψέματα – Είναι επικίνδυνος”

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι δημότες Πρέβεζας βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να νιώσουν παρατημένοι και χωρίς καμία πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας. Να αισθανθούν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα για τα έργα που εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ανέδειξε την αδυναμία διεκδίκησης υπέρ της Πρέβεζας και των Πρεβεζάνων από τη δημοτική αρχή, καθώς παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις, το έργο ανάπλασης του Κάστρου του Παντοκράτορα και το έργο μελέτης-κατασκευής του νέου Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας απουσίαζαν από τις αποφάσεις ένταξης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ακόμη μία πολιτική αποτυχία του κου Γεωργάκου.

Ο κ. Γεωργάκος ρισκάρει το μέλλον του νέου Μουσικού Σχολείου λέγοντας ψέματα. Είναι επικίνδυνος.

Τον Δεκέμβριο του 2020 στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας, ο κ. Γεωργάκος εισηγήθηκε να εγκαταλείψουμε ως Δήμος τη στρατηγική υλοποίησης του νέου Μουσικού Σχολείου.

Το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ομόφωνα είχε αποφασίσει να απευθυνθεί στις “Κτιριακές Υποδομές” που ήταν ο πλέον αρμόδιος και έμπειρος φορέας για τη σχολική στέγη, ώστε να πετύχουμε την εκπόνηση της μελέτης και εν συνεχεία είχε εξασφαλιστεί για την κατασκευή του Σχολείου η χρηματοδότηση από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο κ. Γεωργάκος στην οικονομική επιτροπή μας είπε να αλλάξουμε στρατηγική και να απευθυνθούμε στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, του οποίου είναι μέλος του Δ.Σ. Δεσμεύτηκε μάλιστα ενώπιον όλων των μελών της οικονομικής επιτροπής ότι σε τρεις μήνες θα έχουμε έτοιμη τη μελέτη και τη χρηματοδότηση μέσω του “Αντώνης Τρίτσης”. Καλή τη πίστη τότε είχαμε συμφωνήσει, παρ’ όλα αυτά του είχαμε ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Φτάσαμε στο 2023 και τίποτα από όλα όσα υποσχέθηκε ο κ. Γεωργάκος δεν έχουν γίνει, ενώ ο ίδιος επισκέπτεται τακτικότατα τον “φίλο του” όπως λέει κ. Πέτσα.

Οι κομματικές του ιδεοληψίες δεν τον αφήνουν να παλέψει και να διεκδικήσει για την Πρέβεζα και πλέον οι πολίτες έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” δεν θα αφήσει να χαθεί άλλος χρόνος, γιατί πρώτα από όλα μας ενδιαφέρει το καλό της Πρέβεζας και των Πρεβεζάνων.

Το μέλλον των παιδιών μας!

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργιος Νίτσας ήδη έχει στείλει επιστολή σε αυστηρό ύφος στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στους δύο τοπικούς βουλευτές του Νομού, με την οποία απαιτεί να ενταχθεί τόσο το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας όσο και το Κάστρο του Παντοκράτορα που είναι έτοιμο να καταρρεύσει στην επόμενη επιτροπή αξιολόγησης του “Αντώνης Τρίτσης”.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι αποφασισμένη και έτοιμη να δώσει λύσεις σιγουριάς και προοπτικής στον πρεβεζάνικο λαό.

Τώρα από τη θέση της αντιπολίτευσης και στο μέλλον από τη θέση της δημοτικής αρχής, που θα φέρει την προοδευτική-δημοκρατική-συμμετοχική διακυβέρνηση στο Δήμο Πρέβεζας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Φιλαθλητικός υποδέχεται την Αργώ Βόλου το Σάββατο 25/3

Επόμενο Άρθρο

Βρέθηκε νεκρό ακέφαλο δελφίνι στον Μύτικα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...