Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 13:39

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο κ. Γεωργάκος είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον παράνομο σκουπιδότοπο στον Κούκο” (φωτογραφίες-βίντεο)

Στα τέλη Φεβρουαρίου η “Ανάπτυξη Τώρα” είχε καταγγείλει δημόσια ότι στον Κούκο λειτουργεί παράνομη χωματερή, ενώ υπήρξαν αναφορές ότι είναι φορτηγά του Δήμου αυτά που αδειάζουν ογκώδη αντικείμενα.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας στις 24 Φεβρουαρίου, ο κ. Γεωργάκος αμφισβήτησε την ύπαρξη της χωματερής και εμφάνισε μάλιστα και φωτογραφίες από ένα σημείο όπου καθάρισαν τα μηχανήματα του Δήμου. Ειρωνευόμενος μάλιστα τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Νίτσα, τον κάλεσε να επισκεφτούν μαζί σε λίγες ημέρες τον Κούκο, για να διαπιστώσει και αυτός πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.Οι σύμβουλοι της “Ανάπτυξης Τώρα” ακολούθησαν τη… συμβουλή του κου Γεωργάκου και επισκέφτηκαν και πάλι το χώρο, όπου έχει δημιουργηθεί μία παράνομη χωματερή.

“Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” για τον κ. Γεωργάκο.

Το ψέμα και η προπαγάνδα του κου Δημάρχου έχουν “κοντά ποδάρια” που λέει και ο λαός μας.

Ο κ. Γεωργάκος είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον παράνομο σκουπιδότοπο στον Κούκο.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη δημοτική αρχή.

Θα πρέπει να πει ξεκάθαρα για ποιο λόγο συντηρεί αυτή την κατάσταση στον Κούκο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η παράταξή μας επέμενε και επιμένει για τα πράσινα σημεία (κάτι που έπρεπε να είχε προχωρήσει η δημοτική αρχή … όπως άλλωστε και η προηγούμενη).Θα πρέπει να πει ξεκάθαρα αν αναγκάζει τους εργαζόμενους να μεταφέρουν εκεί ογκώδη αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο που έστειλε η Ανάπτυξη Τώρα

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας – Αναστάσιος Αμάραντος

Γιώργος Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος – Νίκος Λουφέκης

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αρνητικά και τα 63 rapid test στη Δ.Ε Λούρου

Επόμενο Άρθρο

Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης, εξωραϊσμού και καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε Ζαλόγγου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...