Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, 19:55

Αδωνις Γεωργιάδης: Αρνήθηκε να μιλήσει με μαθήτρια – «Είναι κακομαθημένα, τέλος» (βίντεο)

O Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «κακομαθημένους» τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις και στη συνέχεια αρνήθηκε να ακούσει μία μαθήτρια, λέγοντας πως έχει δουλειά.

Με το γνωστό απόλυτο ύφος του εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευή στο Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλώντας αντιδράσεις με τα όσα είπε, όταν η κουβέντα πήγε στις καταλήψεις.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης λοιπόν τσουβάλιασε όλους όσους συμμετείχαν χθες στο μαθητικό συλλαλητήριο λέγοντας οτι είναι αναρχικοί, χαρακτήρισε «κακομαθημένα» τα παιδιά που μετέχουν στις καταλήψεις, ενώ έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει το αν είναι δίκαια τα αιτήματα που έχουν.

Μάλιστα, όταν οι υπεύθυνοι της εκπομπής  «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατάφεραν να βγάλουν μία μαθήτρια στον αέρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι απλά απέφυγε να συμμετέχει σε διάλογο μαζί της, αλλά αρνήθηκε ακόμα και να την ακούσει, λέγοντας «έχω δουλειές».

Τέλος, έφτασε στο σημείο να κάνει υποδείξεις στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία ήταν πιο ανοιχτή με τα παιδιά και ζητούσε να υπάρξει ενημέρωση, λέγοντάς της πως δίνει λάθος μηνύματα.

Δείτε το βίντεο μετά το έκτο λεπτό:

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ιωάννινα: Κλείνουν 6 τμήματα 4 σχολείων λόγω Covid-19

Επόμενο Άρθρο

Νέο πρόγραμμα 100.000 θέσεων εργασίας: Πώς θα συμπληρώσετε την αίτηση ένταξης (οδηγίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...