Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 14:31

Έτοιμες προς δημοπράτηση τρεις μελέτες για το Open mall από το Δήμο Πρέβεζας

Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση των έργων των Open Malls συζητήθηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις. Στο θέμα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με το Επιμελητήριο αγκάλιασε τη συγκεκριμένη δράση και ήδη τρέχουν οι διαδικασίες, παρόλο που υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εξήγησε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας προχώρησε τις συμβάσεις ανάθεσης του έργου “Έκδοση Αδειών Μικρής Κλίμακας” ενώ από το Δήμο Πρέβεζας υπάρχουν έτοιμες μελέτες για τα τρία πρώτα έργα που μπορούν να δημοπρατηθούν και που αφορούν το ποδήλατο, το φωτισμό και την υπογειοποίηση των κάδων, ενώ θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις στο Πολιτιστικό κέντρο της ΟΑΣΗΣ και στην αίθουσα της Θεοφανείου.
Οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται όχι μόνο θα τονώσουν την οικονομία κάθε περιοχής και την εμπορική δραστηριότητα αλλά και θα αναδείξουν την ιστορικότητα και τον πολιτιστικό πλούτο του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Οι γαλατάδες της Ηπείρου με δίκτυο σε Γαλλία, Γερμανία

Επόμενο Άρθρο

Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης: Δυτική Πύλη & Νεκρόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...