Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 13:22

”Έπεσαν” οι υπογραφές στο μεγαλύτερο τουριστικό Deal της Πρέβεζας στην Λούτσα

”Έπεσαν” οι υπογραφές στο μεγαλύτερο τουριστικό Deal Που έχει γίνει ποτέ στην Π.Ε Πρέβεζας και αφορά τις πρώην κατασκηνώσεις της Λούτσας του Δήμου Πάργας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Black Delta, (συμφερόντων Δημήτρη Γιαννακόπουλου), Χαράλαμπος Μπαρούτας,έφτασε στην Πρέβεζα το πρωΐ της Παρασκευής προκειμένου να υπογράψει μαζί με τον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση που θα έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα στην Π.Ε Πρέβεζας, στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κα Κτενά. Ο δήμαρχος Πάργας συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γκίζα Βασίλειο, Μάρκου Δημήτριο, Μπούσιο Δημήτριο, τον πρόεδρος της Κοινότητας Λούτσας Δημήτρη Κώστα, καθώς και την ειδική σύμβουλο σε νομικά θέματα κα Κωνσταντίνα Τάσση, ήταν φανερά ενθουσιασμένος για την αρχή μιας μεγαλόπνοης τουριστικής επένδυσης και της έναρξης και επισήμως της συνεργασίας, με τις υπογραφές στα απαραίτητα ιδιωτικά συμφωνητικά.

Παρούσα στις υπογραφές και η νομικός κα Χριστίνα Κριτσιμά.

”Είναι μια σημαντική ημέρα για τον Δήμο μας, για την Πρέβεζα. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας. Ωστόσο καταφέραμε και λύσαμε όλα τα προβλήματα” τόνισε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς.

”Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την σχέση μας με τον Δήμο Πάργας, ο οποίος βοήθησε ουσιαστικά να λυθούν τα όποια ζητήματα που υπήρξαν προκειμένου σήμερα να υπογράψουμε. Είμαστε εδώ και θα μείνουμε εδώ” είπε με έμφαση ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Black Delta Χαράλαμπος Μπαρούτας.

Δείτε τις δηλώσεις μετά τις υπογραφές:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

OASIS Cafe: Όχι άλλοι Ήρωες- Live με Dj’s

Επόμενο Άρθρο

Ποια Κυριακή αλλάζει η ώρα (ημερομηνία)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...