Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 2:32

Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Ηπείρου – «Αποδυνάμωση της Περιφέρειας Ηπείρου»

Καταγγέλλουμε την απόφαση του Αρχηγείου για τις εκ νέου προληπτικές μετακινήσεις δυνάμεων της Ηπείρου στην Κόρινθο καθώς και για την μετακίνηση του μοναδικού ελικοπτέρου που διαθέτει η Περιφέρεια μας στην πρωτεύουσα. Ο δείκτης επικινδυνότητας 4 της πρωτεύουσας έχει σαν αποτέλεσμα να αποδυναμώνουν για μια ακόμη φορά την επαρχία.

Είναι γεγονός ότι χάνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου το σημαντικότερο μέσο πυρόσβεσης της το ελικόπτερο το οποίο έχει έδρα τα Ιωάννινα και που με τόσο μεγάλη χαρά διατυμπάνιζε τις περασμένες ημέρες η ηγεσία μας.

Την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Φιλιππιάδα την αντιμετώπισε σε ακαριαίο χρόνο και τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο. Ευτυχώς που δεν απουσίαζε δηλαδή!

Όταν επανειλημμένα αφήνεις γυμνή μια τόσο απομακρυσμένη Περιφέρεια με ότι αυτό συνεπάγεται για να ενισχυθεί προληπτικά για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσα κάτι δεν πάει καλά.

Αλήθεια πως θα προσεγγίσει την πυρκαγιά η αερομεταφερόμενη ομάδα των δασοκόμαντο χωρίς εναέριο μέσο; Κύριοι μην παίζετε Ρώσικη ρουλέτα με την πυρασφάλεια της Ηπείρου μας.

ΣΑΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!!

Μετά τιμής για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Λάμπρου Παναγιώτης

Νάστας Ιωσήφ

Προηγούμενο Άρθρο

Παξοί: Προσάραξε ιστιοφόρο με 8 επιβαίνοντες – Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού

Επόμενο Άρθρο

Επιμελητηρίου Πρέβεζας: 1η Τροποποίηση – Παράταση της Πρόσκλησης της Δράσης Στρατηγικής Σημασίας «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...