Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 12:29

Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας” από το Επιμελητήριο Πρέβεζας- Μέχρι τις 28 Ιουνίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας διοργανώνει την 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Ιουλίου στο χώρο δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο , στην Παραλία της Πρέβεζας.

Η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας, θα διεξαχθεί σε μία περίοδο πολύ έντονης τουριστικής κίνησης και στοχεύει:

  • στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
  • την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων
  • στην τόνωση της αγοράς.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ με περίπτερο στην «1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας», για να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ελληνικό και τουριστικό κοινό.

Οι καλαίσθητοι χώροι που θα διαμορφωθούν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο έως την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00 συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και να αποσταλεί στο email elenarapti@prevezachamber.gr .

Για να λάβει μέρος μια επιχείρηση πρέπει να είναι Ενεργό Μέλος του Επιμελητήριου και να μπορεί εκ του νόμου να εκδώσει τα νόμιμα παραστατικά πώλησης.

Αρωγός στο εγχείρημα είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και στο τηλέφωνο 2682029414 εσωτ.4 κα Έλενα Ράπτη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ζητείται σερβιτόρος

Επόμενο Άρθρο

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο για τον Αντρέα Μίτα στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών και Κ23 στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...