Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και μέχρι και αυτή την στιγμή ο δήμος Πρέβεζας δεν έχει προχωρήσει στην παρουσίαση των Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες να γνωρίζουν τι θα παρακολουθήσουν φέτος.
Πέρυσι το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί νωρίς και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου από τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και την ειδική σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.
Οι πληροφορίες του onprevezanews.gr, αναφέρουν ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται, στο πότε ο Θερινός Κινηματογράφος θα ανοίξει τις πύλες του, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων.
Ωστόσο επαγγελματίες που έχουν καταστήματα εστίασης μη γνωρίζοντας το πλήρες πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων δεν μπορούν να προγραμματίσουν και οι ίδιοι των αριθμό των εργαζομένων τις ημέρες των παραστάσεων.