Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, 18:33

Άτυχος ο Αντρέα Μίτα λόγω ενόχλησης στο γόνατο πριν τους αγώνες -Επιστρέφει η αποστολή Πρέβεζα

Η ατυχία ”χτύπησε” την αποστολή του Α.Σ ΕΥ ΖΗΝ Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα τον πρωταθλητή του ύψους Αντρέα Μίτα, ο οποίος μετά το τέλος την απογευματινής προπόνησης που έκανε στο ΣΕΦ την Παρασκευή, ένιωσε ενόχληση στο γόνατο.

Η προπονήτρια του συλλόγου Σίλα Γέροντα δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα την ατυχία που ”χτύπησε” τον σύλλογο, ενώ θέλοντας να προστατέψει τον αθλητή, ενημέρωσε τους υπεύθυνους του ΣΕΓΑΣ για την μη συμμετοχή Αντρέα στην ημερίδα.

Το άσχημο περιστατικό όμως στεναχώρησε τους συναθλητές του Αντρέα, οι οποίοι ομόφωνα δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν και οι ίδιοι στην ημερίδα, λόγω άσχημης ψυχολογικής κατάστασης.

Αυτό δείχνει το πόσο δεμένα είναι όλα τα παιδιά του Α.Σ ΕΥ ΖΗΝ και πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και στόχους, είναι ενωμένα ως μία δυνατή ομάδα που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρουν πολλά μετάλλια και διακρίσεις στον σύλλογο και την Πρέβεζα.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με την προπονήτρια του συλλόγου Σίλα Γέροντα η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός. ”Πραγματικά ο Αντρέα μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία πήγαινε πάρα πολύ καλά με άλματα υψηλά, ο αθλητής μας ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο. Από την πρώτη ματιά δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο λόγω ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια και θέλοντας να προστατέψουμε τον αθλητή μας λάβαμε ομόφωνα την απόφαση να μην λάβει μέρος σήμερα (Σάββατο 05/02) στην συγκεκριμένη ημερίδα του ΣΕΦ. Λόγω της κατάστασης με τον Αντρέα και οι υπόλοιποι αθλητές μας αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος, δείχνοντας έτσι την ομοψυχία που υπάρχει στον σύλλογό μας”.

Ο ΕΥ ΖΗΝ για τον μήνα Φεβρουάριο θα συμμετέχει στους εξής αγώνες:

Κυριακή 13 Ημερίδα κλειστού στίβου ΣΕΦ, Πειραιάς
Σάββατο 26 – Κυριακή 27 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ΣΕΦ, Πειραιάς (ανδρών-γυναικών).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο Δήμος Πρέβεζας και η αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι στη “μάχη” κατά του καρκίνου”

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...