Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:32

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων στο 7ο «Μαγικό Χωριό Δήμου Ζηρού»

Κορονοϊού επιτρέποντος, ο Άγιος Βασίλης, οι μάγοι, τα ξωτικά και οι ξυλοπόδαροι θα ‘επιστρέψουν’ φέτος στο 7ο “Μαγικό χωριό” του Δήμου Ζηρού, για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και να μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, μαζί με το  αισιόδοξο μήνυμα της γέννησης του Χριστού και του ερχομού του νέου έτους.

Για τον καταρτισμό του προγράμματος εκδηλώσεων εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 2 Ιανουαρίου 2022 σε Φιλιππιάδα – Θεσπρωτικό αλλά και σε άλλες κοινότητες του Δήμου, καλούνται οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, φορέων και Σχολείων αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν δρώμενα, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Για να υπάρξει σωστός συντονισμός και να γίνει ο καλύτερος δυνατός  προγραμματισμός, καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να οργανώσουν και να παρουσιάσουν κάποιο δρώμενο, να το δηλώσουν έως και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού κ. Χρήστο Γκάρτζιο στο τηλ. 6937386343.

Επίσης όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί ή υποστηρικτές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων “7ο Μαγικό Χωριό Δήμου Ζηρού” καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Ζηρού στο τηλ. 2683 3 60607 & 6977 066621 (κ. Καρζή Γεώργιο).

Σημειώνεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα διοργανωθούν πρωινές και μεσημεριανές ώρες σε ανοιχτούς χώρους και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

Στη Φιλιππιάδα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική Πλατεία, ενώ στο Θεσπρωτικό στο εμπορικό κέντρο.

Προηγούμενο Άρθρο

ΜΕΖΕΝ: Σας υποδέχεται μουσικά με τον Γιώργο Τσούκη

Επόμενο Άρθρο

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας – Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκαν χθες, 22 Οκτωβρίου 2023,  η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και οι εκλογές […]