Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:38

Άρτα: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο πατέρας του 5,5 μηνών κοριτσιού που πέθανε επειδή το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο στην Άρτα μετά τον θάνατο του 5,5 μηνών κοριτσιού που πέθανε μόνο και αβοήθητο μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για ώρες.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο νοσοκομείο στην Άρτα από τον πατέρα και έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη όμως ήταν μάταιες. Και οι δυο γονείς έχουν καταρρεύσει και δεν είναι σε θέση να δώσουν κατάθεση ενώ ο πατέρας έχει λιποθυμήσει και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Μάλιστα έξω από το νοσοκομείο έχουν μαζευτεί συγγενείς της γυναίκας και απειλούν ότι αν βγει ο πατέρας θα τον λιντσάρουν, ενώ η τραγική μητέρα που έμαθε το περιστατικό σε δεύτερο βαθμό ζητά επίμονα από τον άνδρα της να μάθει τι έχει γίνει.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι έφυγε το πρωί από το σπίτι του μαζί με την 5,5 μηνών κορούλα τους. Ο πατέρας ανέλαβε να πάει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό προτού πάει στη δουλειά του, όμως για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, το ξέχασε και το πήρε μαζί του και το άφησε δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η μητέρα μετά από ώρες πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει το παιδί και έμαθε πως αυτό δεν πήγε ποτέ εκεί. Αμέσως κάλεσε τον άνδρα της ο οποίος έντρομος έτρεξε στο αυτοκίνητο όπου βρήκε το παιδί αναίσθητο στο πίσω κάθισμα και με αφρούς στο στόμα.Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Πηγή: Αναστασία Σταματοπούλου/newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Υπόμνημα με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες Πρέβεζας κατέθεσε ο Γιώργος Νίτσας στον Αλέξη Τσίπρα

Επόμενο Άρθρο

Ανδρέας Μίτα: “Στόχος μετάλλιο και ατομικό ρεκόρ στην Ιερουσαλήμ”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...