Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 5:27

Άνοιξε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικής στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Με την συμμετοχή 22 σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα και με τον αριθμό ρεκόρ των αθλητών-τριων, που έφτασε τις 242, άνοιξε την αυλαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής στην Πρέβεζα, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους τελικούς και τις απονομές.

Το ΔΑΚ Πρέβεζας, γέμισε από εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους λάτρεις της ακροβατικής, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες όλων όσων συμμετέχουν.

Στις κερκίδες του ΔΑΚ βρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο Γ.Γ. της Γυμναστικής Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ακροβατικής Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Πανταζής, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Χρήστος Ματσίρας, οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής, Νίκος Παγγές και Γιώργος Σαρηγιάνογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και Μαζικού Αθλητισμού Λεωνίδας Αργυρός, καθώς και η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Πρέβεζας Αποστόλης Κατσανάκης και πλήθος κόσμου.

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κ. Πανταζή, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πρέβεζας για την αποδοχή και την συνεργασία της πραγματοποίησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, λέγοντας ότι η Πρέβεζα θα αποτελεί πλέον έναν από τους σταθμούς των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας.

Την έναρξη των αγώνων έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αναφέρθηκε για τα δύσκολα δύο χρόνια που πέρασαν λόγω της Πανδημίας, ευελπιστώντας πλέον όλα αυτά να μείνουν στο παρελθόν, ανοίγοντας τις πόρτες των αθλητικών εγκαταστάσεων και για άλλες διοργανώσεις.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το Πρωτάθλημα παρακολουθούν και οι δύο σύλλογοι ρυθμικής της Πρέβεζας, Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα και Α.Σ Καλλισθένης, όπου θα παρουσιάσουν πρόγραμμα επίδειξης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητρολίτη κ. Χρυσοστόμου την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Προφυλακίστηκαν οι 4 συλληφθέντες για τις διαρρήξεις με λεία 120.000 ευρώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...