Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:03

Άγνωστοι κλέβουν βενζίνη από αλιευτικά σκάφη – Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες τους

Ανάστατοι είναι πολλοί ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών, επαγγελματικών ή μη, οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται από αγνώστους τις τελευταίες ημέρες στην Πρέβεζα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες που ήρθαν στο onprevezanews.gr, άγνωστος ή άγνωστοι μπαίνουν στα σκάφη που βρίσκονται στα αλιευτικά καταφύγια του Παντοκράτορα, αλλά και της Πρέβεζας και αφού πρώτα παραβιάσουν ή σπάσουν τα ντουλαπάκια του σκάφους, στην συνέχεια κόβουν τα σωληνάκια παροχής καυσίμων με σκοπό να πάρουν την βενζίνη.

Άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματο όπου με πολλούς κόπους και ιδρώτα αγόρασαν το σκάφος τους προκειμένου να βγάζουν τα προς το ζην, βλέπουν συχνά τις περιουσίες τους να γίνονται έρμαιο αγνώστων, οι οποίοι τους κλέβουν εκτός από την βενζίνη και άλλα εργαλεία.

Απελπισμένοι δεν μπορούν πλέον να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους, ζητώντας από την δημοτική αρχή και το Λιμενικό Ταμείο την άμεση τοποθέτηση καμερών, προκειμένου να προστατεύσουν τους κόπους μιας ζωής.

”Πληρώνουμε στο Λιμενικό Ταμείο και δεν έχουμε προστασία των περιουσιών μας” μας λένε με δάκρυα στα μάτια οι ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών και συνεχίζουν: ” Μέχρι να φτιάξουμε τις ζημιές, χάνουμε μεροκάματα. Η οικογένεια μας πεινάει”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Επόμενο Άρθρο

Ανανέωση θητείας για όλους τους Αντιδημάρχους Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...